Training en Coaching

It’s not what you know, it’s what you do consistently

Kennis is niet de sleutel tot inspirerend leiderschap. Wie je bent en hoe je je elke dag gedraagt, is dat wel. In onze opleidingen leren we je niet allen wat je kan doen, we helpen je inzicht krijgen in menselijk gedrag en de onderliggende hefbomen, zodat je jezelf en anderen kan beïnvloeden om de beste versie van zichzelf te worden.

We helpen je om je eigen unieke stijl te ontwikkelen, en nieuwe gewoontes aan te leren die dit ondersteunen. Ontdek waar jij jezelf wel eens tegenhoudt, en wat je daaraan kan doen.

Topics

Jaarprogramma’s

Management Training op 3 niveaus:

  • Entry level
  • Middle management
  • Senior executive

Korte opleidingen

  • Creatief omgaan met conflict
  • Slimme feedback
  • Mensen begrijpen
  • Beïnvloeden met echte impact

Ons management model

diagram Klik hier voor meer info

Ontdek onze unieke Hybride opleidingsaanpak

Bekijk onze werkwijze

Relatie tussen training & cultuurcreatie

Hoe je via training je bedrijfscultuur vorm geeft

De cultuur van een bedrijf is iets wat meestal spontaan ontstaan is: geïnspireerd door de stichter, voortgezet of bijgestuurd door zijn opvolgers, vorm gegeven door de mensen die er werken. En soms is dat precies wat je wil, en soms zou je er eigenlijk best wel wat aan willen sleutelen. Maar hoe pak je zoiets ontastbaar vast?

Interne opleidingen kunnen het ideaal vehikel zijn om een gemeenschappelijke nieuwe taal te creëren, en ervoor te zorgen dat mensen elkaar gaan aanspreken.

Culture is what people do when no one is looking – Herb Kelleher

Zo kan je bv. een integraal team een opleiding laten volgen – dit is vaak heel wat krachtiger dan een speelse teambuilding, omdat mensen elkaar als collega en als mens beter leren kennen. Zoals een deelnemer onlangs zei: ‘wij werken nu al zo lang samen, maar sinds deze training besef ik dat we elkaar helemaal niet kenden – laat staan een team waren’.

Maar ook wanneer mensen uit verschillende teams in een groep worden samengebracht, verandert er daar iets in de samenwerking. Samen maken we die dingen bespreekbaar die anders onder de mat worden geveegd. Deelnemers leren met elkaar praten in plaats van over elkaar.