Over ons

Ervaringsdeskundigen

Voor we als consultant begonnen, hebben we ook ‘in het echte leven’ gestaan, hebben we de moeilijkheden waar een manager, een bedrijfsleider mee te maken krijgt zelf ook aan den lijve ondervonden. Moeilijke boodschappen geven, mensen ontslaan, meer doen met minder middelen, omgaan met weerstand bij veranderingen, het vormen van organisaties, bijsturen van de cultuur, ontwikkelen van mensen, aanwerven van mensen, … Deze beslissingen hebben we ook van binnenuit moeten nemen, niet alleen maar theoretisch langs de zijlijn.

We hebben ervaring in grote internationale bedrijven, en in kleinere lokale structuren – in verschillende industrieën, en verschillende afdelingen (productie, sales, supply chain, HR, …)

We geven dus niet zomaar theoretische adviezen, we delen onze ervaringen.

Eigenzinnig

Nieuwsgierig, met een kritische blik en het geloof dat alles nog steeds een beetje beter kan – elke organisatie, elk team, elke medewerker heeft het potentieel om nog een stukje te groeien, te evolueren, te maturiseren. We kijken samen met jou waar de status quo zit, en wat je daar op dit moment houdt. En samen doorbreken we dit.

Hands-on

Je krijgt van ons niet alleen maar ‘slides’, niet alleen maar een analyse met aanbevelingen. We maken het samen concreet, gaan mee in de implementatie, en pakken samen de moeilijkheden aan die mogelijk opduiken. Wij zijn pas tevreden als het echt werkt.

over-ons

Onze Basis Principes

In alles wat we doen, van rekrutering tot organisatieprojecten, zijn er 4 basisprincipes die we meenemen.

Veiligheid

Als je wil dat mensen zich echt inzetten, en het beste van zichzelf kunnen geven in jouw bedrijf, dan moeten ze zich veilig kunnen voelen op het werk: veilig om zichzelf te zijn, veilig om fouten te mogen maken, veilig in de wetenschap dat ze gezien en gehoord worden

Ownership

Je kan altijd (zelf) iets doen om de situatie beter te maken. Doe dat. Doe dat nu. Wacht niet tot iemand anders het initiatief neemt. Wanneer je jezelf aan het stuur plaatst, geeft dat energie. En die energie zou wel eens besmettelijk kunnen zijn

Multi-perspectief

Je kijkt naar de wereld door je eigen lens. Net als iedereen. Wanneer je die verschillende perspectieven kan samenbrengen, creëer je een 360° blik op de wereld. Samen ben je slimmer, samen krijg je meer gedaan

In je kracht staan

Ken je die momenten waarop je toegang hebt tot het beste in jezelf? Dan sta je in je kracht. En die momenten waarop je lijkt te vechten tegen de windmolens? Dan ben je uit je kracht. Veiligheid, ownership en multi-perspectief zijn de tools om terug in je kracht te gaan staan. Of anderen daarbij te helpen.

Signum HR & Management

Cathy Gemis

Zaakvoerder

Daniël Deleus

Zaakvoerder

Kom jij ons team versterken

Onze klanten

BP
Seiko
Hoya
Relex
FAM
stumabo
Euralpack
Benegas
Instron
Hifferman
La William
Galler